Curs de Navegador GPS TwoNav

Els registres estàn tancats
1º Curs de Navegador GPS TwoNav (Del 29/02/2024 al 16/03/2023)

Descobreix Nous Horitzons amb el Curs de Navegador GPS TwoNav!

Des del Rampí Cycling estem emocionats de presentar una iniciativa més que esperem anar repetint al llarg del temps. Et donem la benvinguda al nostre Curs de Navegador GPS TwoNav, una oportunitat única per aprofundir en les teves habilitats de navegació, enriquir les teves rutes i millorar les teves aventures en bicicleta.

Què aprendràs?
Descobreix els secrets de la planificació de rutes, la navegació en temps real i les funcionalitats avançades dels navegadors GPS TwoNav. Amb sessions pràctiques i teòriques, adquiriràs la confiança necessària per explorar nous itineraris amb seguretat i dominar les funcions avançades dels navegadors GPS TwoNav. Des de la planificació de rutes fins a la navegació en temps real, et proporcionarem les eines necessàries per aprofundir en el món de la navegació amb bicicleta.

On es realitzarà?
Les nostres sessions es duran a terme a l'acollidor espai polivalent del nostre Centre de Culte Ciclista, un espai dedicat exclusivament als amants de la bicicleta com tu. Immersos en l'atmosfera ciclista del nostre centre, les sessions tindran lloc en un entorn acollidor que inspira la passió per la bicicleta per tal que l'aprenentatge sigui una experiència inoblidable. Aprofita aquesta oportunitat d'aprendre en un espai com aquest.

Per a qui és aquest curs?
Tant si ets un ciclista principiant com un expert, novell o veterà, tant si ets un apassionat de la bicicleta de muntanya com si prefereixes la carretera, o simplement algú que vol aprendre coses noves, aquest curs està dissenyat per millorar les teves habilitats de navegació i fer de cada sortida en bicicleta una aventura encara més emocionant. Aquest curs està obert a tothom i adaptat per a tots els perfils.

Inscriu-te i obtén beneficis exclusius!
A tots els inscrits se'ls obsequiarà amb un descompte especial en els navegadors GPS TwoNav i altres accessoris ciclistes. No deixis passar aquesta oportunitat d'enriquir la teva passió per la bicicleta. Inscriu-te avui mateix al Curs de Navegador GPS TwoNavi comença una nova etapa en les teves rutes ciclistes!

> Descarrega el programa en PDF


> PLACES LIMITADES a 10 assistents.

> CONFIRMA ASSISTÈNCIA clicant al botó Registre.

29/02/2024
Data Inici
16/03/2024
Data Fi
Dijous de 20:00h a 22:00h
Horari sessions teòriques
Dissabte de 9:00h a 13:00h
Horari sessió pràctica
1 sessió
Pràctica
3 sessions
Teòriques
Arnau Birba
Professor
El Rampí Cycling
Organitzador
Data & Hora
dijous de febrer 29, 2024
Inicia - 20:00 (Europe/Madrid)
dissabte de març 16, 2024
Final - 13:00 (Europe/Madrid)
Ubicació

EL RAMPÍ CYCLING, S.L.

C/ Ciutat Jardí, 1
17500 Ripoll
Espanya
+34 872 00 04 82
+34 648 27 39 16
rampicycling@gmail.com
Aconseguir la direcció
Organitzador

EL RAMPÍ CYCLING, S.L.

+34 872 00 04 82
+34 648 27 39 16
rampicycling@gmail.com
COMPARTIR

Esbrineu el que la gent veu i diu sobre aquest esdeveniment, i uniu-vos a la conversa.